HTML

XPROVID Films. BLOG

XPROVID Films. - BLOG OLDAL

Friss topikok

  • Radirdrift: Frissíteni nem kéne???? Én már nyomom az enyémet! (2010.01.15. 22:25) Restart
  • Dr. Tom: Megvan, ne fáradjatok :) www.youtube.com/watch?v=f-zOPSD1lAE (2009.09.15. 20:32) cannes-i xprovidfilms fesztivál
  • Görgő: Üdv Nemrég érdeklődtem egy ismerősnél aki számítástechnikai guru, és ő mondta hogy bizonyos videók... (2009.07.16. 15:31) A Románia (HD)
  • szabik@ 100nx: Heló légyszi ennek a számnak az előadóját, és a címét írjátok már le, vagy küldjétek el az e-mailo... (2009.06.27. 01:58) KOE Drift 2009. Round 1. - Kragujevac, SERBIA - a Film.
  • ferike86: Hello Ez remek összeállítás,közelebb kerülni a felhőkhöz lehetséges repülőgép nélkül is,igaz nem ... (2009.06.25. 10:45) Kell a HÁDÉ! - Dragracing - Nyíregyháza

Linkblog

2009.04.16. 21:09 xprovidfilms.

EGY évesek lettünk.

A kezdetek még 2007-re nyúlnak vissza, mikor DONDRIFT és ASTAR78 megismerkedtek. A közös rajongás a motorsportokért valamint az ezek megörökítéséért, hamar közös mederbe terelte őket. 

A meder neve: XPROVID Films.

A 2008-as Tuning Show volt az első anyag ami ezen név alatt került ki a netre. 
Most ismét túlvagyunk egy Tuning Show-n, és azóta bövült is a csapat.
MANCS a lehető legjobb helyre került.

Jó sok anyagot kínáltunk a netezők szórakoztatására, valamint volt több TV-s megjelenésünk is.

Ittvan 2009. Sokfelé fogunk nyitni.
Vannak meglepetések, vannak amik már nyilvánosak.
És sajnos vannak rossz tapasztalataink. Tanultunk belőlük. De ennyit a negatívumokról.

Hogy mennyire komolyan gondoljuk ezt az évet, tanuskodjon a Tuning Show 2009-es trailere. Európa reszkess! Jövünk!

Éljen a Slow Motion.  


TuningShow 2009. - HUNGARY -- Trailer - XPROVID Films. from xprovidfilms on Vimeo.

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://xprovid.blog.hu/api/trackback/id/tr921069523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jaguar7 2009.04.25. 21:26:32

Látom megtaláltátok a smooth slow rec gombot. :) Valóban jól néz ki és látványos, de a 4. videónál már kicsit uncsi a dolog. Erre figyeljetek.
Meg arra, hogy ne legyen ennyire monotonan zenére vágva a dolog, legyen rendszere a snitteknek és szerezzetek be egy statívot is.

Elérhető valahol hosszabb munkátok is ezeken a rövid videókon kívül?

xprovidfilms. · http://xprovid.blog.hu 2009.04.25. 22:02:55

@jaguar7: Meg.

Azért lehet neked uncsi a dolog, mert valószínüleg nem vagy autóőrült :)
Nemrég kezdtük egyébként, mindig lesz hova fejlődnünk.
Keressük még magunkat.

Szeretjük a monoton zenéket. Elgondolkodtat, szabadságot ad, kevésbé lesz klisé.

Statívval is dolgozunk, de nem mindig adja a lehetőség.

Ilyen rövid anyagokat csinálunk inkább, hiszen főleg internetre dolgozunk, ott meg 20-30 perces, vagy hosszabb anyagokat senki nem néz.
Egyébként köszönjük ;)

jaguar7 2009.04.26. 19:54:40

Nem az autók iránti érdektelenség miatt mondom, csak néha hiányzik a hangjuk (sajna ugye a z7-es nem rögzít hangot smthslwrec közben) a kocsiknak, motoroknak, meg egy idő után tényleg erőltetettnek hat ennyi nagysebességű felvétel.

Régóta keresünk alternatív megoldást a 200 képkoca/másodpercesnél lassabb hfps felvételek készítésére, de egyelőre még nem láttam olyan megoldást, ami modnjuk nem 1 millió ft-tól indul. Ami meg olcsó, az kis felbontásban dolgozik. (például Casio Exilim fényképezők, amik 2000 f/s-et is tudnak, de rohadt pici felbontásban, elfogadható felbontásban meg 200 f/s ott is, tehát nincs előrébb a dolog) Nektek valami ötlet?

Nem a zenével van bajom, hanem a túlzott ütemre vágással, illetve hogy a snittek rendszertelenül követik egymást. Kurva jól nézett ki például most valamelyik videóban az Erdős a steadycam-el lekövetve, de egy snitt volt összesen, elnézegettem volna még fighter felvételeket. (függetlenül attól, hogy amit Erdős Csaba csinál, már nem nevezném stuntridingnak, inkább csak falusi hakninak :))

Hosszabb anyagon DVD, vagy eseteleg valami TV-s ténykedésre gondoltam.

xprovidfilms. · http://xprovid.blog.hu 2009.04.27. 01:10:38

@jaguar7:
lassított felvétel közben azért érdekes lenne hanggal a cucc :) Alá lehetett volna csalnunk egy másik kamera hangját, mert szinte mindig minimum kettővel dolgozunk. De a lassítás szerintem pont az a momentum, amikor a zene sokkal jobban kihozza a lényegét, persze ahhoz jó helyre kell tenni.
Élvezkedünk/élvezkedtünk a Slow motionnal, nézd ezt el nekünk ;)

Nagyon sokmindent kell még a vágás oldaláról tanulnunk. Egyikünk se képzett TV-s szakember, de talán jobb is, hogy nem volt ránk senki "rossz" behatással.

Van még a Csabáról sok jó felvétel, de ez nem a Ssaba anyaga, és nem 10-20 perc, amibe beleférhetett volna több róla. Szerintem lesz neki saját anyaga ;)
Mellesleg a Csabával indult itthon ez a sport. Olyan rutinja van, mint senki másnak itthon. És én úgy tudom, ő sehol sem hirdeti, hogy Stuntridingolna. Ő megmaradt Streetfighternek. Meg azért megnézném, hogy azzal a HD vékettővel melyik Stuntoló játszik el olyan könnyedséggel, és mennyi idő után :)

DVD hamarosan kapható lesz a drifter.hu-n, mely az egész drift évadot tartalmazza. És teljes egészében a mi munkánk.

Köszi a véleményeket. Építő jellegű lehet:)
süti beállítások módosítása