HTML

XPROVID Films. BLOG

XPROVID Films. - BLOG OLDAL

Friss topikok

  • Radirdrift: Frissíteni nem kéne???? Én már nyomom az enyémet! (2010.01.15. 22:25) Restart
  • Dr. Tom: Megvan, ne fáradjatok :) www.youtube.com/watch?v=f-zOPSD1lAE (2009.09.15. 20:32) cannes-i xprovidfilms fesztivál
  • Görgő: Üdv Nemrég érdeklődtem egy ismerősnél aki számítástechnikai guru, és ő mondta hogy bizonyos videók... (2009.07.16. 15:31) A Románia (HD)
  • szabik@ 100nx: Heló légyszi ennek a számnak az előadóját, és a címét írjátok már le, vagy küldjétek el az e-mailo... (2009.06.27. 01:58) KOE Drift 2009. Round 1. - Kragujevac, SERBIA - a Film.
  • ferike86: Hello Ez remek összeállítás,közelebb kerülni a felhőkhöz lehetséges repülőgép nélkül is,igaz nem ... (2009.06.25. 10:45) Kell a HÁDÉ! - Dragracing - Nyíregyháza

Linkblog

2009.05.09. 19:36 xprovidfilms.

KOE Projekt

Üdvözlet Szerbiából!
Kis csapatunk megszállta Kragujevac városát, ugyanis Mike a KING OF EUROPE sorozat atyja felkért minket, hogy kísérjük végig az állomásokat, mint a rendezvények hivatalos filmesei.
Erre nem tudtunk nemet mondani. Egyeztetések sora után, most itt is vagyunk, és túlvagyunk az első napon.
Nem húzzuk tovább a kiváncsiskodókat, és megosztjuk a legfrissebb híreket:
Kvalifikáció eredmény:

1. Kerényi Ádám
2. Lakatos Zoltán
5. Szántó Nikolett
17. Túri Attila

TOP 16 lesz, így Attila a tökéletes második köre ellenére sajnos nem indul holnap. :(

És most önzőn egy kicsit a mi szemszögünkből:

Remek város, barátságos emberekkel, jófej helyiekkel.
A hétvégén város napok vannak, így sokan gyültek össze a versenyzői felvonulásra, amit a rendőrök biztosítottak. Mindenki mosolygós volt ott is. A felvonulás végén a város főterén nagy banzáj volt, óriási szinpaddal, ahol egyszercsak ismerős hangok ütötték meg a fülünket. Odafele, már láttuk, hogy kivetítőn a KOE bestof videónk ment, de az igazi meglepetés a színpad hátterében durva hangerővel leadott a Szerb, valamint a BEST OF videónk volt. Libabőőőr. A KOE vidi konkrétan leoltott lámpák mellett volt leadva a helyieknek, akik addigra jó sokan összegyűltek.

Szombaton sok új arccal ismerkedtünk meg, főleg versenyzőkkel Európa minden szegletéből és egyiküknek se hangzott ismeretlenül az XPROVID név. Kívétel nélkül ismerték az anyagainkat és méltatták a minőséget amit képviselünk. Elég egyértelműen tudatták velünk, hogy jó irányba haladunk. :) Ezeket nagyon jó volt hallani.

 Egyenlőre ennyi :)

Szólj hozzá!

Címkék: drift szerbia koe


A bejegyzés trackback címe:

https://xprovid.blog.hu/api/trackback/id/tr301111879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása